Varaamalla kuvauksen hyväksyt alla olevat kuvausehdot. Mikäli jokin kohta mietityttää tai kaipaat tarkennusta, olethan rohkeasti yhteydessä.

YLEISTÄ KUVAUKSESTA

▪️Asiakas on tutustunut kuvaajan portfolioon ja hyväksyy portfolion mukaisen tyylin, sekä tavan jälkikäsitellä kuvia.
▪️Kuvauspaketteihin sisältyy: Kuvaushetken suunnittelu puhelimitse tai sähköpostilla, kuvaushetki ja kuvien jälkikäsittely.
▪️Kaikki kuvaukset suoritetaan ulkona miljöössä tai asiakkaan kotona. Palveluihini ei sisälly varsinainen studiokuvaus.
▪️Raakakuvia ei luovuteta asiakkaille.
▪️Valmiisiin kuviin ei saa suorittaa mitään omia muokkauksia.
▪️Kuvat luovutetaan ainoastaan digitaalisena versiona salasanalliseen nettigalleriaan käsiteltyinä ja kuvaajan itse         valkkaamina (Ei koevedoksia).
▪️Kuvat tallennetaan siihen tarkoitetusta latauspainikkeesta, ei kuvankaappauksina(screenshot).
▪️Vanhemmat ovat vastuussa lapsista/lemmikeistä kuvauksen aikana, sekä mahdollisista kuvaajalle aiheutetuista vahingoista.


HINTA- JA MAKSUEHDOT

▪️Kaikki hinnat sisältävät alv 24%
▪️Asiakas saa laskun kuvauksesta sähköpostiin kuvauksen jälkeen. Maksuaika laskussa on 14vrk ja kuvat luovutetaan aikaisintaan, kun lasku on maksettu.
▪️Kuvaushintoihin lisätään matkakulut 0,46€/km 


KUVIEN KÄYTTÖOIKEUS

▪️Asiakas saa kuviin laajan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, jolloin hän saa julkaista kuvia somessa tai teettää digitaalisista kuvista kuvatuotteita omaan käyttöönsä. Asiakas ei voi luovuttaa tai myydä käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle.
▪️Kuvaaja saa käyttää vapaasti kuvia portfoliossaan, somessa ja muussa markkinoinnissa. Lapsikuvien kohdalla kuvaaja kysyy erikseen julkaisuluvan vanhemmilta.
▪️Asiakkaan tulee mainita kuvaajan nimi(Heta Korkonen Photography) kuvan julkaisun yhteydessä.


KUVAUKSEN PERUMINEN/SIIRTÄMINEN

▪️Kuvauksen voi siirtää sairastumisen vuoksi veloituksetta vain kerran, mutta siirtämisestä täytyy ilmoittaa viimeistään 24h ennen kuvausta.
▪️Peruuttamattomista kuvauksista veloitetaan täysi hinta.
▪️Miljöökuvauksissa on säävaraus. Kuvaus siirretään yhdessä sopivampaan ajankohtaan, mikäli sää näyttää kurjalta kuvauksen suhteen.

KUVIEN SÄILYTYS

▪️Kuvaaja säilyttää asiakkaan kuvat 6kk, jonka jälkeen ei ole enää velvollisuutta säilyttää kuvia.
▪️Jos kuvat tuhoutuvat kuvaajasta riippumattomista syistä (esim. laiterikko), kuvaaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle korkeintaan maksetun rahamäärän verran.

 

Back to Top